POHJOIS-KYMENLAAKSON TAIDESEUROJEN (PKTS) YHTEISNÄYTTELY 2021

PKTS:n yhteisnäyttely järjestetään Kuusankoskitalon Galleriassa maaliskuussa 2021.

Kuusankosken Taideseura on tänä vuonna näyttelyn järjestelyvastuussa. Aikaisemmin näissä näyttelyissä on ollut teema, mutta Kuusankosken taideseuran hallitus on päättänyt, että maaliskuun näyttelyssä ei ole teemaa vaan teosten aihe on vapaa. Tulemme käyttämään näyttelystä nimeä: Pohjois-Kymenlaakson taidetta 2021.

Sen verran näyttelyyn kuitenkin tulee rajoitteita, että teosten on oltava uudehkoja, kolmelta viime vuodelta 2018 – 2019 – 2020 tai sitten myös vuodelta 2021. Yksi taiteilija voi tarjota näyttelyyn korkeintaan kolme teosta. Teokset eivät myöskään saa olla sellaisia, että ne ovat olleet aikaisemmin taideseurojen omissa vuosinäyttelyissä esillä. Olemme havainneet, että viime vuosina samoja teoksia on kierrätetty taideseurojen näyttelyistä toiseen ja haluamme välttää tämän toiston.

Teosten jättöpäivä maanantaina 1.3.2021. Teosten tuonti klo 10-14. Jurytys samana päivänä klo 14:sta eteenpäin.

Taideseuralaiset voivat tuoda teoksia ennakkoon Kuusankoskitalon gallerian varastoon (vahtimestarit päästävät varastoon kun pyytää) kunhan vain muistatte laputtaa ne ilmoittautumislomakkeella ja teoskohtaisilla lapuilla, että tunnistamme niiden olevan tulossa tähän näyttelyyn.

Teoksia voi myös tuoda yhteistoimituksena niin, että joku taideseuralainen tuo samalla muutaman kolleegansa työt omiensa mukana.  Näin myös työssä käyvät voivat saada teoksensa ajoissa näyttelyyn.

Jurytysmaksun voi myös maksaa pankkiin tilille FI22 5750 0120 4453 26 (Kuusankosken Taideseura) ja jos ei ole itse kertomassa teosten luovutuksessa maksustaan pankkiin, niin voitte kirjoittaa ilmoittautumislomakkeelle, että olette maksaneet jurytysmaksun pankkiin.

Ilmoittautumislomake ja teoslaput löytyvät sähköpostista.

Kouvolan Taideseuran 59. vuosinäyttely tulossa!

julistepa

Avajaiset 3.11.2020 klo 17-19. Tervetuloa!

Vuosinäyttely kokonaisuudessaan:

Yhteyshenkilö: Taru Kurki (tai muu hallitus Tarun ollessa kiireinen)

Osoite: Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kouvola, Kuusankoskitalon Galleria
Näyttelyn nimi/teema: Laulu Sinulle
Näyttelyn Jury: Inari Porkka
Teosten tuonti: 1.11.2020 klo 14-16
Näyttelyn pystytys: 2.11 klo 15->
Näyttelyn avajaiset: 3.11 klo 17-19
Näyttelyn purku: 30.11, teokset haetaan klo 18 mennessä

Jurytysmaksu on 20€/ osallistuja, jokainen osallistuja saa tuoda jurytettavaksi 3 teosta, joista yksi teos voi vastata 3 pienen teoksen triptyykkiä

Teokset jotka eivät juryn läpi päässeet osallistumaan näyttelyyn, voi tulla hakemaan 2.11 klo 15-19. Jos et pääse hakemaan silloin, työt säilötään gallerian varastoon, ja ne voi hakea esim näyttelyn purkamispäivänä klo 18 mennessä, tai aiemminkin jos saa luvan vahtimestarilta.

Oletko halukas liittymään Kouvolan taideseuran jäseneksi?

Voit hakea jäsenyyttä myös osallistumalla vuosinäyttelyyn tuomalla teoksia jurytettäväksi. Jos teoksesi hyväksytään näyttelyyn, toimii jurytysmaksu liittymismaksuna.

Kouvolan Taideseuran 58. vuosinäyttely

Kuusankoskitalolla avajaiset olivat 3.11.2019.

Samuel

julistepieni

Taiteiden yö

Osallistuimme 9.8.2019 Kouvolan Taiteiden yöhön. Pidimme Kouvolatalon pihalla maalauspajaa sekä teimme kasvomaalauksia.

taiteidenyö2019

Asuntomessut

Kouvolan Taideseura oli mukana Kouvolan asuntomessuilla Kuusankosken Taideruukissa 17.07.2019. Päivän teemana oli harrasteet ja pidimme lapsille piirustuspajaa.

IMG-20190726-WA0003

IMG-20190726-WA0004