Asuntomessut ja Taiteiden yö

Osallistumme Kouvolan asuntomessuille harrastepäivään esittelijöinä ja Taiteiden yönä pidämme taidepajaa. Lisätietoa molemmista tapahtumista lähempänä.

2019 Kevään Kritiikkitilaisuus

Taideseuran ateljeella pidettiin 14.4.2019 kevään kritiikkitilaisuus. Tilaisuus oli antoisa ja ammattitaitoinen vaikkakin kuulijoita olisi saanut olla enemmän. Kritiikkiä antamassa oli Riitta Virtanen. Hän antoi näytteillä olleista teoksista hienoa palautetta. Kritiikistä taitelijat saivat hyvää tietoa siitä kuinka ammattilainen katsoo heidän teoksiaan.

20190414_132514[2]

PKTS.n YHTEISNÄYTTELY 2019

Kouvolan Taideseuran vuoro järjestää PKTS.n taidenäyttely Kuusankoskitalon Galleriassa. Olemme valinneet näyttelylle teeman “ Valo-Pimeys” , jyryttäjänä toimii Tiiu Anttinen.

Jyrytykseen kolme teosta, yksi triptyykki vastaa yhtä teosta, yksi installaatio, installaatiosta valokuva etukäteen jyrylle.

Ripustukseen toivotaan jokaisesta taideseurasta osallistujia nostamaan tauluja seinälle, avajaisista huolehtii Kouvolan Taideseura.

Aikataulu on seuraava:

• Töiden tuonti 1.3.19 klo 16.00-19.00
  • Jyrytys 2.3.19 klo 10.00-14.00 jonka jälkeen ripustus
  • Avajaiset 3.3.19 klo 17.00

Pekka korpi
Kouvolan Taideseura ry

Ystävänpäivän nyyttikestit

Kouvolan taideseuran ateljeella vietettiin jo kolmannen kerran Ystävänpäivän nyyttikestit. Vaikka paikalla oli vain kymmenen osallistujaa niin tunnelma katossa, juttuja riitti, mielipiteitä ja näkemyksiä vaihdettiin. Miksi ystävänpäivä on vain kerran vuodessa? Kysyntää olisi vaikka useammallekin!

ystavanpaiva2

Kouvolan taideseura ry | 045-8659657 | pekukoo.55(at)gmail.com